HAUTAUSTOIMISTON PALVELUT

Läheisen kuolema on aina raskas hetki, oli siihen sitten jo ehtinyt varautua ennalta tai ei. Surutyön keskellä täytyisi kuitenkin tehdä varsin nopeita ja suuria, hankalaltakin tuntuvia päätöksiä. Sinun ei tarvitse kuitenkaan miettiä näitä asioita yksin – me olemme apunasi.

Tarjoamme omaisille asiantuntevaa ja lämmihenkistä apua kaikissa hautaukseen liittyvissä käytännön järjestelyissä. Teemme työmme huolellisesti ja asiakkaidemme vakaumuksia kunnioittaen. Olemme myös vaitiolovelvollisia.

Autamme kaikissa käytännön järjestelyissä

Otamme halutessasi yhteyttä tarvittaviin tahoihin ja hankimme luvat, jotta hautajaiset saadaan järjestettyä ongelmitta. Autamme valitsemaan rakkaallesi sopivan arkun tai uurnan – valikoimamme on laaja. Huolehdimme myös vainajan pukemisesta, arkkuun laittamisesta ja kuljettamisesta, varaamme siunaus- ja muut tarvittavat ajat sekä neuvomme siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisessä. Sinun ei tarvitse lähteä käymään seurakunnassa – riittää, että tulet vain meille.

Meiltä voit tilata lisäksi esimerkiksi arkun kukkakoristeet ja surulaitteet sekä tilojen koristelut. Yhteistyökumppanimme Kokkipoika auttaa tarjoilujen kanssa. Avustamme tarvittaessa myös perunkirjoituksessa.

#